Extra lange Indoor Klimstages als mentale en fysieke voorbereiding waren in 2016 een groot succes. Ook dit jaar start Pro Indoorcycling in het voorjaar van 2017 met een aantal uitgekozen klim zondagochtenden!

Indoor klimstages met als doel een specifieke voorbereiding op het langere klimwerk. Klimwerk gericht op fanatieke klim doelen zoals de Alpe d’Huzes, Giro de Kika, ALS, MS. Maar ook voor fietsdoelen zoals de Maratona, Marmotte, de Tourmalet, (3x) Mont Ventoux, (3x)Stevio enzovoort.

De training bestaat uit langere klimstages incl. koffie stop met appeltaart of afsluitend met een pasta maaltijd.

Zoetemelk Pro Indoorcycling is als eerste in Nederland die specifiek op de Wattbike wielertrainingen verzorgt. Als onderdeel hiervan zijn de reguliere 1 1/2 uur klim- en High Intensity Interval trainingen. Deze trainingen zijn sinds dit jaar aangevuld met langere klimtrainingen van 3 uur met of zonder pauze. Deze aanvulling is ontstaan uit de vraag van veel individuele fietsers, maar ook georganiseerde groepen die de Indoor klimtrainingen als voorbereiding hebben gevolgd. Klimmende fietsers die allemaal hun doel met meer naar tevredenheid hebben gehaald en meerdere aansluiting bij een fietsgroep hebben gevonden!

Maak hier nu ook gebruik van! Een goede voorbereiding is het halve werk.

De extra klimstages vallen op de zondagen 8 – 22 april en 6 mei van 09:00 – 12:00. Een 3 uur klimstage kost 7 punten.

Boeken: sporters met een inlogcode kunnen dit direct via de reserveringssite doen. Bent u nieuw dan kunt u een inlogcode verkrijgen via het aanmeldingsformulier.