Allround

Behoud je fietsconditie in de winter

In de winter maken je vaak minder kilometers. Weinig fietsers kunnen het opbrengen om met de korte winterdagen de wind, regen of kou trotseren en hun kilometers te maken. Daarom zakt de conditie bij veel fietsers weg. En dat is niet nodig. Sterker nog. Je kunt in de winter een prachtige basis leggen voor een sterk voorjaar. Binnen bij Pro Indoor op de Wattbike.

Resultaat

  • In de wintermaanden fit blijven

  • Fiets efficiënter door een betere techniek

  • Verbeterde kracht, uithoudingsvermogen en snelheid

Voor elke wielrenner en moutainbiker die alleen bij hoge uitzondering in de winter fietst en stiekem in het voorjaar baalt van een slechte conditie. Voor iedereen die wel eens wil ruiken aan een indoor maar oh zo effectieve fietstraining

De allround training duurt 90 minuten. Dit staat gelijk aan ongeveer tweeënhalf uur trainingsarbeid op de weg. De training wordt gegeven op woensdagochtend en zondag ochtend van.

Elke training kost 4 punten.

Er zit geen conditionele opbouw in de training. De trainingen kun je als losse trainingen volgen. Bij elke training komt een specifiek onderdeel aan bod dat je nodig hebt voor een aangename fietsrit.

Een deel van de trainingen besteden wij aandacht aan het verbeteren van jouw techniek. Een deel van de trainingen is gericht op duurvermogen een deel op het verhogen van je snelheid en een deel op het verbeteren van jouw herstel en verbeteren van jouw conditie.

Uiteraard zijn de trainingen gebaseerd op cadans, hartfrequentie, vermogen, kracht en snelheid. Op persoonlijk niveau en persoonlijke waarden.

Deze training is prima te combineren met alle andere trainingen van Pro Indoorcycling. Denk bijvoorbeeld aan een Climbing training om beter te leren klimmen. Of aan een HIIT training om de pieken van je rit beter te verteren en een hogere pieksnelheid.

Boek deze training
Boek deze training