Power app gebruiken

De nieuwe software en het gebruik van de Wattbike Hub App zullen ervoor zorgen dat je nog meer uit je Wattbike training kunt gaan halen.

De Wattbike powerapp en powerhub zijn de perfecte partners voor de wattbike trainingen. De Power app laat “live” tijdens de training de trainingsdata op de Apple of Android telefoon of tablet zien. Dit gebeurd via Bluetooth uitzending van de monitor. Is de monitor geschikt voor Bluetooth dan kan er door een swipe beweging de pedaal techniek en Polar View worden getoond. Na de training wordt direct de data opgeslagen op de online gratis in de Cloud opslag de powerhub!

Power app

1 – Train

Power app veranderd de manier waarop je traint op de Wattbike. Power app heeft functies als afstandsbediening voor het starten van de Wattbike monitor.

2 – Upload

Na het afsluiten van de training wordt de trainingdata naadloos overgezet van de powerapp naar de powerhub. Hierdoor wordt alle data netjes weggezet op één plaats.

3 – Analyseer

De powerhub voorziet een analyse van minuut to minuut in detail of dat nu polarview, linker/rechter been balans, wattage, cadans, hartslag data en training zones. Dit allemaal vanuit je eigen gratis powerhub account. (Bovenstaande data is wel ANT+ of Bluetooth afhankelijk)

4 – Delen

Wil je dit alles delen met vrienden op Facebook, Twitter, via de email met je coach of in powerhub gecreëerde vrienden bestand.

Dit alles is mogelijk vanuit de powerapp en / of de powerhub. Een persoonlijke coach in je broekzak. Precies en gebaseerd op persoonlijke prestaties Maximum Minute Power (MMP) of Functional Threshold Power (FTP) scores.

De Wattbike Hub berekend de persoonlijke trainingszones en implementeert deze in trainingssessies zodat er om de persoonlijke goals te halen in de juiste training intensiteit wordt getraind.

Trainingsschema’s

De Wattbike hub beschikt over trainingsschema’s voor individuele trainingen. Trainingsschema’s voor algemene fysieke gesteldheid, gewicht controle of trainingen om naar een specifiek doel toe te werken.

Ongeëvenaarde techniek display

Wattbike is de enige indoorfiets die de balans van het  linker- en rechterbeen weergeeft en het de totale been / pedaal activiteit weergeeft via de Polar View.

Download de Power app

In de Appstore Download Power Hub

Voor Android Download Power Hub