Training boeken

Als je een of meer trainingen wilt boeken, moet je een account hebben en daarna punten kopen. Want elke training is een x-aantal punten. We hebben een online rooster waarin je kunt zien welke training wanneer gegeven wordt. En bij elke training staat het aantal Wattbikes vermeld dat (nog) beschikbaar is.

Stap voor stap

  1. Klik op de knop ‘Boek nu’, je komt uit in onze reservering-systeem.
  2. Kies jouw training in het rooster.
  3. Klik op de datum van jouw keuze.
  4. Klik ‘Deelname toevoegen’.
  5. Je krijgt een bevestiging van elke geboekte training per e- mail.
  6. Kom ten minste 5 minuten voor aanvang naar Pro indoorcycling trainingscenter (Boven Bike-Zone).
  7. Kies je eigen Wattbike voor de sessie.Je kunt tot 10 minuten voor de start van de les nog een training boeken.

Volgeboekt?

Als een training is volgeboekt, dan kan jij jezelf op een wachtlijst zetten. Dat doe je eenvoudig door bij de training te kiezen voor ‘Toevoegen Deelname’. Je krijgt bericht als er een Wattbike vrijkomt. Pas daarna worden de punten afgeschreven.

Kosten

Een losse training van een uur kost 3 punten, een training van anderhalf uur kost 4 punten. Mocht je meer trainingen tegelijk boeken, dan krijg je korting. Alle kosten vind je in het tarievenoverzicht.

Meenemen naar de training

De Wattbike heeft SPD pedalen. Op de bike zit daarbij een ‘gewoon’ racefiets zadel. Daarom is het verstandig om een wielrenbroek aan te doen.

De meeste fietsers die bij ons trainen brengen een eigen ANT+ harstslagmeter mee. Wij hebben er altijd een aantal hangen, mocht je er geen hebben of die van jou vergeten zijn. Daarnaast zijn een handdoek en een bidon geen overbodige luxe.

Duur van de les

De lessen duren 1 uur tot 1,5 uur (inclusief warming-up en cooling down), afhankelijk van de les die je volgt.

Afmelden voor een training

Ben je verhinderd, dan kan je tot 9 uur voor de training de reservering nog annuleren. Je krijgt de punten teruggestort op je account. Staan er fietsers op de wachtlijst, dan gaat jouw Wattbike door naar een ander.

Eerste les?

Het is verstandig om 10 minuten voor aanvang van je eerste les te komen. Want wij stellen samen de Wattbike in, leggen uit hoe de Wattbike werkt en wat we gaan doen tijdens de training. Dus, dat vraagt de eerste keer wat extra tijd. Want gedurende de training zal de trainer je door het display van de Wattbike lopen, de functies uitleggen en toelichten hoe jij jouw inspanning en progressie kunt monitoren.

Boek nu
Boek nu