Jij weet het al even. Trainen in de winter bij Pro Indoorcycling is de beste voorbereiding voor een succesvol seizoen. Of jij je nu richt op een Alp d’Huez, La Marmotte, een voorjaarsklassieker, een cyclocross, een Gran Fondo of gewoon een fijne voorjaarsstart.

Herstel, opbouw, specialisatie
In de winter is er tijd voor herstel. Gevolgd door een gestructureerde opbouw van jouw training. Je kunt stapsgewijs werken aan sneller en efficiënter fietsen, meer duurvermogen, koershardheid, makkelijker klimmen of gewoon fit in het voorjaar.

Een extra duw in de rug
Maar weet jouw fietsmaatje dat ook? Om hem of eenmalig een extra duw in de rug te geven, hebben wij in de eerste week van Oktober een aantal Wattbike introductietrainingen. Deze trainingen zijn gratis voor fietsers die nog nooit bij ons getraind hebben.

Verdien 16 gratis punten
Als jij 4 man of vrouw aanbrengt in de winter die elk 12 trainingen boeken (tussen nu en 31 maar 2019), dan krijg je van ons 16 gratis punten, die je vrij kunt besteden. Het maakt daarbij niet uit wat voor training dat is overigens. Het aanbrengen geldt alleen voor fietsers die nog nooit bij ons getraind hebben.

Hoe?
Laat jouw fietsmaat zich aanmelden op onze website. Laat daarbij jouw naam vermelden op het aanmeldformulier. Na aankoop van minimaal 36 punten door de 4de fietser krijg jij 16 extra punten vrij te besteden.

Sportieve groet,

Wim Zoetemelk
Pro-Indoorcycling

p.s. want waarom zou je alleen in de zomer samen fietsen?